Lifetime Products

Minden egy Riverdale-i garázsban kezdődött 1986-ban.


Az élet elköteleződés

A kezdetek.

Az egész egy ötletként indult egy garázsban a utahi Riverdale-ben. A Lifetime Products alapítója, a kosárlabda iránt elhivatott apaként és rajongóként egyszerűen egy jobb kosárlabdapályát akart építeni családja számára.

Az innováció iránti szenvedélye gyorsan túlterjedt kezdeti projektjén, és 1986 márciusában létrehozta a LIFETIME Products nevű céget. Ahogy a név sugallja, a cég alapvető célja az volt, hogy tartós, életreszóló termékeket készítsenek a vásárlók és családjaik számára.

A Quick Adjust® feltalálása.

A LIFETIME a kosárlabdarendszerek gyártásával és a Quick Adjust® feltalálásával kezdődött. Ez volt az első állítható kosárlabdapalánk, amelyet otthoni körülmények között gyorsan fel tudtak emelni és leengedni. 

Ez az alapító otthonában kidolgozott találmány mára, szabvány lett világszerte.

A LIFETIME PRODUCTS hamarosan egy világszerte ismert márkává vált.
LIFETIME Products
Founded in 1986

Út a világhírnév felé

A LIFETIME történetének első évei óta a vállalat üzemében dolgozók száma 15 alkalmazottról több mint 1500 alkalmazottra nőtt – szerte a világon.

A cég bővülésével egyidőben, a termékkínálat is gazdagodott. A kosárlabda palánkok mellett, mára összecsukható és hordozható bútorok széles skálája, kerti tárolók és műanyag kajakok is színesítik a palettát.

Az élet innováció

A jelen

A LIFETIME-nál folyamatosan törekednek a megújulásra. Az első állítható magasságú kosárlabdapalánk feltalálása után a Lifetime feltalálta az első hordozható kosárlabdapalánkot, majd az első teljes, egy dobozba csomagolt kosárlabdarendszert. Ez az egyszerű, mégis új koncepció lehetővé tette az otthoni kosárlabdarendszerek egyszerű tárolását és értékesítését a kiskereskedők számára.

Ezt követően eljött az ideje, hogy ismét kihívás elé állítsák magukat.

A műanyag- és fémgyártási szakértelmüket felhasználva 1995-ben megalkottak egy piknikasztalt, fúvott műanyag asztallappal, mely teljesen laposra összehajtható. Később, 1998-ban ugyanezt az asztallapanyagot felhasználásával, és létrehozták az első „eredeti” fúvással öntött összecsukható segédasztalt, ami gyakorlatilag elavulttá tette a nehéz fa összecsukható asztalokat.

A LIFETIME folyamatosan új termékeket talál fel és gyárt. Elkötelezettek amellett, hogy minél jobb megoldásokat kínáljanak az élet szükségleteire.

Az innovatív gondolkodás és az úttörő megoldások alkalmazásával, olyan termékeket készítünk, amelyek szabadalmaztatott technológiával forradalmasítják az ipart.
LIFETIME Products
Founded in 1986

A LIFETIME® minőség.

A Minőség nem csak egy üres szlogen, hanem ígéret. A LIFETIME célja a kezdektől napjainkig az, hogy megfizethető, minőségi, erős és tartós termékeket hozzanak létre. Ezt úgy tesszik, hogy nyereségesen növekednek, és lehetőségeket biztosítunk munkatársaik számára. Diverzifikációval, új termékkategóriák bevezetésével, piaci részesedésüket bővítik, a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően.

De ez többről szól, mint a minőségi termékekről. A LIFETIME márka világszerte megbízható és nagy értéket képvisel, termékeik a minőség és az innováció iránti elkötelezettségüket tükrözik.

Felismerték, hogy egy cég valódi értéke, nem az egyéni teljesítményekben, hanem a csapatmunkában rejlik. Nagy hangsúlyt fektetnek alkalmazottaik képzésére, fejlődésére, megbecsülésére.

Célunk a kezdetektől nem változott: megfizethető, minőségi, erős és tartós termékeket hozzunk létre.
LIFETIME Products
Founded in 1986