A JKH-ról röviden


A JKH Kft. 1970-ben családi vállalkozásként kezdte meg működését az ország első barkácsboltjaként, kezdetben, mint kiskereskedelmi egység, majd a 90-es évek közepén vált a hazai fémtömegcikk nagykereskedelem meghatározó szereplőjévé.

Alakuláskor társaságunk 5 főt foglalkoztatott 150 négyzetméteres területen, ma az alkalmazottak száma megközelíti a 90 főt, akik közel 2000 négyzetméteren dolgoznak modern, integrált számítástechnikai és logisztikai háttérrel.

A hazai barkácsáruházak és hipermarketek beszállítói körébe tartozunk, valamint - vevőbarát üzletpolitikánkkal összhangban - a kiskereskedelmi partnerek körét folyamatosan bővítjük. A siker és a fejlődés mögött egy képzett csapat, munka és az a stratégia áll, mely a vevőknek nyújtott teljes körű, minőségi szolgáltatást helyezi előtérbe, összekötve az innovatív szortiment kialakítást a hatékony logisztikai működéssel.

Tíz területi képviselőnk az egész ország területén jelen van és kiskereskedelmi hálózatunk bővítésén dolgozik. Több, mint 1000 aktív partnerünk adja le nap-mint nap rendeléseit telefonon, képviselőinken keresztül és viszonteladói webáruházunkban.

2014-ben indítottuk JKH SHOP webáruházunkat végfelhasználóink számára, mely szintén egyre nagyobb forgalmat bonyolít. Termékkörünk fokozatosan bővül, mára közel 7000 termékünk van raktáron.

A Lifetime termékeket 2015-ben vettük be kínálatunkba, és váltunk a márka kizárólagos forgalmazójává Magyarországon. Eladásaink bizonyítják, hogy az összecsukható, minőségi, műanyag bútorokra és sporteszközökre egyre nagyobb az igény, így a márkán belüli szortimentünket is folyamatosan bővítjük. Legújabb termékeink például a kajakok, de a jövőben is tervezzük az újdonságok behozatalát.